Professionell tandvård på Södermalm & Skanstull med Nessmile

Vi på Nessmile är stolta över att kunna erbjuda dig en mängd olika tandvårdsbehandlingar, oavsett om du behöver akut tandvård eller göra ett besök hos vår tandhygienist. Nessmile finns till för dig och säkerställer att dina tänder och tandkött håller sig friska och starka. Vi arbetar alltid med patientens hälsa och välbefinnande i fokus och ser till att våra behandlingar är individanpassade utifrån dina behov och önskemål. Vi har varit verksamma i 17 år och erbjuder individanpassad tandvård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Vårt team av erfarna läkare har jobbat inom både offentlig och privat sektor, vilket gör att vi har en bred kunskapsbas att utgå ifrån. Förutom våra traditionella tandvårdsbehandlingar erbjuder vi även förebyggande insatser i munvård genom patientcentrerade tandhygienistbehandlingar. Vårt mål är att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen hos oss.

 

Nessmile - vi vill vara ett självklart val när det kommer till akut tandvård och professionell tandhygienist på Södermalm & Skanstull!

Kontakta oss för mer information eller för att boka tid!

Akut tandvård

Får du akut tandvärk eller andra problem erbjuder vi på Nessmile akut tandvård för att snabbt och effektivt hantera omedelbara tandproblem. Oavsett om du upplever plötslig tandvärk, har skadat en tand i en olycka, eller lider av en infektion är akut tandvård där för att ge lindring och behandling när du behöver det mest.

Akut tandvård kan innefatta en rad olika behandlingar, beroende på problemet. Målet med akut tandvård är att lindra smärta, behandla den omedelbara orsaken till problemet och att förhindra ytterligare skador eller komplikationer.

Om du bor på Södermalm, Skanstull, eller någon annanstans i Stockholm, är det viktigt att du vet var du kan hitta akut tandvård i ditt område. 

Att ha tillgång till akut tandvård kan göra skillnaden mellan att rädda en tand och att förlora den. Så om du upplever plötslig tandvärk, tveka inte att söka akut tandvård. Din munhälsa är viktig, och akut tandvård är där för att skydda den när du behöver det mest.

Undersökning

Vi kontrollerar om du har hål i tänderna, tandköttsinflammation eller andra tecken på sjukdom eller problem i munnen. Det ingår även upptill 4 röntgenbilder. Avslutar undersökningen med att ge tips om hur du ska sköta tänderna på bästa sätt för att förebygga problem.

Tandhygienist

Ett besök hos en tandhygienist är en ovärderlig del av din tandvård! Specialiserade på förebyggande tandvård, arbetar tandhygienister för att förhindra uppkomsten av vanliga tandproblem som karies och tandköttsinflammation. Hos oss får du råd om effektiva borstningstekniker, rätt användning av tandtråd, och hur kost och livsstil kan påverka din muntliga hälsa.

Vi på Nessmile rekommenderar att regelbundet besöka en tandhygienist för att upprätthålla god munhälsa. Genom att förebygga och tidigt upptäcka problem, kan tandhygienister hjälpa dig att hålla dina tänder och tandkött friska och starka. Så oavsett om du letar efter en tandhygienist på Södermalm, Skanstull, eller någon annanstans i Stockholm, kom ihåg att ditt leende är värt den bästa vården!

Tandstensborttagning

Tandsten är ett vanligt problem hos alla. När det har bildats tandsten kan du inte borsta bort den själv. Det är viktigt att ta bort tandsten regelbundet för att förebygga tandköttsinflammation och tandlossningssjukdomar. 

Rotbehandlingar

Rotbehandlingar görs om tandpulpan har blivit infekterad. Vid en sån behandling brukar man ta bort pulpan och rensa rotkanalerna som sedan fylls igen.

Lagningar

När ett hål har blivit större eller om en tand har gått sönder behöver det lagas. Då lagar man tanden med plastfyllning.

Krona

Krona används för att täcka och stärka en skadad tand. Rekommenderas att göra krona om man har tappat stort fyllning och det inte finns tillräckligt mycket tandsubstans kvar.

Broar

En bro kan rekommenderas om man saknar en eller flera tänder. Mellanrum efter tänder som saknas kan leda till att återstående tänderna roterar eller flyttar till tomrummet och följden  kan bli sämre bett. En bro är ett alternativ till tandimplantat och kan utföras om det inte finns tillräckligt med ben för att kunna operera in ett implantat.

Tandimplantat

Tandimplantat är ett av flera alternativ som finns för den som vill ersätta sina förlorade tänder.Tandimplantat är skruvar av titan som opereras in i käkbenet. Implantatet fungerar som en konstgjord tandrot på vilken en eller flera kronor kan fästas.Titan är en metall som har en unik förmåga att växa fast i käkbenet och går bra ihop med kroppens vävnader.

Tandblekning

Om man vill ha vitare tänder kan man bleka tänderna. Hos oss använder vi hemmablekning och skapar blekningsskenor och lämnar ut blekningsmedel som man får bleka med hemma själv. Innan vi utför blekning är det viktigt att göra undersökning bara för att kunna se att man har friska tänder. 

Person som sitter i gul tröja vid en dator Boka tid

Boka tid

I behov av en basundersökning eller är det akut tandläkarundersökning du behöver. Kontakta oss och boka tid.

Två personer i lila hårskydd, blå kläder som undersöker en patient i munnen Våra tandläkare

Vår personal

Vårt passionerade tandvårdsteam är handplockat för att ge den bästa tandvården. Var och en ur våra anställda har flera års erfarenhet inom tandvården.

Tandprotes Vår anläggning

Vår anläggning

Här kan du se bilder på vår fräscha anläggning som ligger centralt beläget i Stockholms innerstad.