Tandimplantat

Allt du behöver veta om tandimplantat

Upptäck rotbehandlingar och tandimplantat: två viktiga delar av avancerad tandvård som kan rädda ditt leende och din tandhälsa. Vårt erfarna team på Nessmile på Södermalm i Stockholm erbjuder smärtfria och skräddarsydda behandlingar, med särskild fokus på långvarig hållbarhet. Dessutom, ta del av Linda Asfour djupa kunskap om tandimplantat – en resurs som gör skillnad i vår strävan att återge våra patienter ett strålande leende.

Vad är tandimplantat?

Tandimplantat är avancerade tandproteser som används för att ersätta förlorade tänder. De består av en titanfästning som placeras i käkbenet och fungerar som en stabil grund för att fästa en krona, bro eller protes. Det är en permanent lösning som ger ett naturligt utseende och en bekväm tuggfunktion. När du besöker vår klinik på Södermalm i Stockholm får du veta allt du behöver om tandimplantat och vi är här för att besvara eventuella frågor. 

Hur går implantatbehandlingen till?

Tandimplantatbehandlingen inleds med en noggrann utvärdering av dina behov och förväntningar. Under den kirurgiska proceduren placeras sedan implantatet i käkbenet. Efter läkning anpassas en skräddarsydd tandprotes som fästs på implantatet. Läkningstiden varierar beroende på flera faktorer men är oftast 3-6 månader. Under denna tid får du en temporär lösning i väntan på den permanenta konstruktionen. Detta för att du ska slippa gå tandlös. Vi på Nessmile på Södermalm är mycket noggranna och mån om att du ska bli nöjd med implantatbehandlingen. Vår förmåga att lyssna på dina önskemål är avgörande för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt.

 

Hur länge håller tandimplantat?

Tandimplantat är kända för sin långvariga hållbarhet. Med korrekt vård och regelbundna kontroller kan de vara en permanent lösning som varar livet ut. Dessutom är det viktigt att du själv tar hand om implantatet och upprätthåller en god munhygien. Under behandlingen hos oss på Södermalm kommer vi att guida dig i hur du bäst tar hand om dina implantat för att säkerställa deras långsiktiga framgång.

 

Vad kostar tandimplantat?

Kostnaden för tandimplantat varierar mycket beroende på bland annat material och behandlingens omfattning. Därför gör vi på kliniken ett kostnadsförslag utifrån en individuell bedömning av just dina behov. Du är därför varmt välkommen in till vår klinik på Södermalm i Stockholm för en första undersökning. 

 

Alltid säkra behandlingar med vår specialisttandläkare

Tandimplantat är en avancerad tandvårdsbehandling som kan förändra ditt leende och din livskvalitet. På vår klinik i Stockholm har vi en särskild resurs - Mahmoud El Sayed, som delar sin djupa kunskap om tandimplantat med våra patienter. Han har flera års erfarenhet inom området och är en av våra mest erfarna tandläkare när det kommer till implantatbehandlingar. Han är passionerad när det gäller att hjälpa patienter att återfå ett strålande leende med hjälp av tandimplantat.

 

FAQ

Tandläkare på Södermalm som är duktig på tandimplantat?
På kliniken Nessmile på Södermalm jobbar tandläkaren Mahmoud El Sayeds som har djup kunskap och lång erfarenhet av tandimplantat.

 

Vad är tandimplantat?
Tandimplantat är tandproteser som ersätter förlorade tänder. De består av en titanfästning som placeras i käkbenet och fungerar som en stabil grund för att fästa en krona, bro eller protes.

 

Var kan jag göra tandimplantat på Södermalm?
På tandläkarkliniken Nessmile på Södermalm erbjuder vi behandling med tandimplantat. Det är en liten klinik med stark hemmakänsla som tar emot både vuxna och barn. Nessmile är särskilt duktiga på rotbehandlingar och tandimplantat.

0
Feed

Lämna en kommentar