Läs mer om våra behandlingar, tandvårdsprodukter och nyheter på kliniken

 • Tandläkare Stockholm
  31/05/2024 0 Kommentarer
  Därför är vi Södermalms bästa tandläkare

  Södermalms bästa tandläkare! Det låter kanske lite kaxigt men vårt mål är att erbjuda den bästa och tryggaste tandvården på Södermalm. Och hur lyckas vi då med det? Jo, här hos oss på Nessmile ser vi din tandhälsa som en helhet där många olika delar ingår, allt från skicklig, erfaren och inlyssnande personal till högkvalitativa behandlingar, trevliga lokaler och hög patientsäkerhet. Läs mer om Nessmile här – din tandläkare på Södermalm.

  Läs mer
 • Rotbehandling stockholm
  31/05/2024 0 Kommentarer
  Vanliga frågor om rotfyllning

  När en inflammation gått hela vägen ner till tandnerven behöver tanden rotfyllas. Det kan låta otäckt, men du behöver inte alls vara orolig eller rädd. På Nessmile arbetar ett dedikerat och erfaret tandläkarteam så att du kan känna dig trygg och lugn genom hela behandlingen. Här kan du läsa mer om vad en rotfyllning är, hur lång tid behandlingen tar och vad den kostar – helt enkelt allt du behöver veta om rotfyllningar.

  Läs mer
 • 09/11/2023 0 Kommentarer
  Hur vi arbetar med tandvårdsrädsla

  Välkommen till vår lilla tandläkarklinik på Södermalm, där vi förstår att tandvårdsrädsla kan vara en verklig utmaning för många. Vi är stolta över att erbjuda en trygg och stödjande miljö för både vuxna och barn. Hos oss är din rädsla inte bara välkommen, den är något vi aktivt arbetar med för att övervinna. Vi får ofta höra att vi är "mjuka på handen" och har många metoder för att hantera tandvårdsrädsla.

  Läs mer
 • Tandimplantat
  26/09/2023 0 Kommentarer
  Allt du behöver veta om tandimplantat

  Upptäck rotbehandlingar och tandimplantat: två viktiga delar av avancerad tandvård som kan rädda ditt leende och din tandhälsa. Vårt erfarna team på Nessmile på Södermalm i Stockholm erbjuder smärtfria och skräddarsydda behandlingar, med särskild fokus på långvarig hållbarhet. Dessutom, ta del av Linda Asfour djupa kunskap om tandimplantat – en resurs som gör skillnad i vår strävan att återge våra patienter ett strålande leende.

  Läs mer