Tandblekning Stockholm, Södermalm

Upplever du missfärgade tänder och vill uppnå ett vitare leende? Då finns vi på Nessmile här för att hjälpa dig! Vår tandläkarklinik erbjuder stolt en skonsam och effektiv tandblekning som lyfter ditt leende och ger det den extra glansen den förtjänar. Därtill strävar vår klinik på Södermalm, Skanstull efter att skapa en varm och inbjudande atmosfär där varje besök blir en personlig upplevelse för dig. 

 

Tandblekning för ett strålande leende

Vi förstår vikten av ett självsäkert leende och vet hur det kan påverka ens självförtroende i vardagen. Vår behandling med tandblekning är utformad för att lyfta fram ditt naturliga leende och ge det en extra glans. Oavsett om du har missfärgade tänder på grund av åldrande, kaffe, te, tobak eller intag av vissa livsmedel, är vår skräddarsydda tandblekning en både skonsam och effektiv lösning.

 

Hur behandlingen går till

Tandblekning kan utföras hos oss på kliniken, vanligast är dock att du utför behandlingen själv hemma. Detta är en trygg och skonsam behandling som ger ett snyggt resultat. Behandlingen påbörjas genom en konsultation hos oss på kliniken där vi utvärderar dina tänder och bedömer om tandblekning är den rätta behandlingen för dig. Före tandblekning är det viktigt att tänderna är i optimalt skick och det är möjligt att underliggande tandproblem behöver åtgärdas före. När behandlingen sedan kan påbörjas gör vi en avgjutning av dina tänder för att sedan tillverka en plastskena individanpassad efter dina tänder. Plastskenan använder du sedan tillsammans med en speciell gel som du fyller skenan med. Behandlingen hemma sker under några dagar, en till två timmar per dag eller under natten. Vid ditt besök hos oss går vi noggrant igenom alla steg och guidar dig.   

 

Behandling i en lugn och trygg miljö

För oss är det viktigt att våra patienter känner sig trygga och väl omhändertagna från första mötet med oss. Vi är en liten klinik med stark hemmakänsla och vår personal välkomnar med öppna armar patienter i alla åldrar. Att vara lyhörd och individanpassa behandlingen är grundläggande för oss, och detta är inget undantag vid behandling med tandblekning.

 

Fint och hållbart resultat

Efter behandlingen uppnår du inte bara ett resultat som är snyggt utan även hållbart. Hur länge dina tänder förblir vita varierar och beror på flera faktorer. Livsstilsfaktorer såsom kost, tobak och munhygien har stor inverkan. Men om du sköter dina tänder väl samtidigt som du besöker oss regelbundet kan du uppnå ett resultat som håller under flera år. När du upplever att tänderna tappar sin färg kan du med fördel återanvända plastskenan och utföra behandlingen på nytt. Då kan du enkelt komplettera med mer gel att fylla skenan med.

Vårt mål är att säkerställa att ditt leende förblir strålande och hälsosamt en lång tid efter avslutad behandling!

Vi stödjer dig genom behandlingen när du bleker dina tänder

Trots att du utför behandlingen själv hemma finns vår personal här som stöd under hela processen. Vid ditt första besök guidar vi dig och ger dig utförliga instruktioner men är sedan alltid bara ett samtal bort.

Så varför vänta på ett strålande leende? Välkommen att kontakta oss på Nessmile för att boka tid eller om du har några frågor. Vi ser fram emot att träffa dig och ge ditt leende den extra glans det förtjänar!

 

Vad kostar tandblekning? Eller vill du veta hur ofta du kan bleka tänderna? Kontakta oss för information!

Vill du boka tid för tandblekning? Klicka här!

Kontakta oss för mer information eller för att boka tid!

Person som sitter i gul tröja vid en dator Boka tid

Boka tid

I behov av en basundersökning eller är det akut tandläkarundersökning du behöver. Kontakta oss och boka tid.

Två personer i lila hårskydd, blå kläder som undersöker en patient i munnen Våra tandläkare

Vår personal

Vårt passionerade tandvårdsteam är handplockat för att ge den bästa tandvården. Var och en ur våra anställda har flera års erfarenhet inom tandvården.

Tandprotes Vår anläggning

Vår anläggning

Här kan du se bilder på vår fräscha anläggning som ligger centralt beläget i Stockholms innerstad.