Kontakta din tandläkare på Södermalm i Stockholm

Hos Nessmile i centrala Stockholm, närmare bestämt vid Skanstull, är patienten i fokus. Vi erbjuder en bred palett av tandvårdstjänster för att möta dina behov och önskemål. Hit kan du komma när du behöver ha hjälp med akut tandvård, rotbehandling, tandblekning, tandimplantat eller en rutinkontroll av dina tänder.

 

Individanpassad tandvård av högsta kvalitet

Vår erfarna personal har jobbat inom både offentlig och privat sektor, vilket ger oss en bred kunskapsbas och en förmåga att anpassa behandlingen till just dig. Vårt team av erfarna läkare har en gedigen bakgrund inom både offentlig och privat sektor, vilket gör att vi kan erbjuda dig den allra senaste kunskapen och tekniken inom tandvård. Vårt mål är att erbjuda våra patienter skräddarsydda behandlingar för att uppnå optimal oral hälsa och ett strålande leende.

Vi erbjuder inte bara traditionell tandvård, utan även förebyggande insatser i form av patientcentrerade tandhygienistbehandlingar. Vår tandhygienist kommer att arbeta tillsammans med dig för att skapa en personlig munvårdsplan för att säkerställa att din munhälsa förblir på topp. 

 

Nessmile - ett självklart val när det kommer till professionella tandläkare & tandhygienister i Skanstull, på Södermalm!

Boka tid

Skicka ett meddelande

Nessmile

Besöksadress

GÖTGATAN 85, 116 62 Stockholm
Hitta hit

Telefon

08‑640 62 60

 E-post

info@nessmile.se

Öppettider

Mån-tor 08:00-17:00
Fre 08:00-15:00