Akut tandvård Södermalm

När du behöver tandläkare akut

Akut tandvård när du behöver det som mest! På vår tandläkarklinik på Södermalm i Stockholm erbjuder vi akut tandvård i en lugn och trygg miljö. Akuta problem kan komma plötsligt och vi vet att dem kan vara mycket besvärande, och då finns vårt professionella team här för att hjälpa dig. Vi utför olika typer av akuta behandlingar anpassade efter ditt vårdbehov och hos oss är hela familjen välkomna!

 

 

När oväntade tandproblem uppstår

Vi på Nessmile finns här för dig vid oväntade tandproblem och erbjuder dig snabb och effektiv akut tandvård, samtidigt som vi får dig att känna dig trygg och väl omhändertagen. Tandvärk och olyckor kan inträffa när du minst anar det, och därför är vårt erfarna och dedikerade team redo att ge dig omedelbar lindring och professionell vård individanpassat efter just dina behov.

 

 

Vårt professionella tandvårdsteam

På vår klinik har vi erfaren tandvårdspersonal och våra tandläkare är redo att agera snabbt och effektivt för att lindra dina besvär och återställa din tandhälsa. Vi är din trygga hand när det kommer till akut tandvård och vårt mål är att behandla våra patienter så snabbt som möjligt samtidigt som vi bevarar ett lugn, visar empati och förmedlar en trygg känsla.

Trygghet för hela familjen

Vi välkomnar patienter i alla åldrar med akuta problem, både barn och vuxna. Vi strävar alltid efter att skapa en trygg och bekväm miljö för hela familjen. För barnen erbjuder vi en mer lekfull och barnvänlig atmosfär för att skapa en så stressfri situation som möjligt.

Vår personal har god erfarenhet att arbeta med barn och jobbar aktivt för att skapa positiva upplevelser som bygger en god grund för framtida tandvård. Vi vet att alla barn har sina unika behov och för oss är det viktigt att du som förälder känner dig trygg när vi utför akut behandling på just ditt barn.

Akut tandvård i en lugn och trygg miljö

Många gånger kan akut tandvård upplevas stressande, men för oss är det viktigt att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen. Därför har vi skapat en miljö som är utformad för att ge en hemmakänsla, där vi alltid är lyhörda och anpassar behandlingen efter just dina behov. Vi tar oss tid att noggrant förklara varje steg i behandlingen och svarar på alla dina frågor för att säkerställa att du känner dig väl informerad är med på behandlingen som ska utföras.

 

Olika akuta tandbehandlingar

På vår klinik erbjuder vi många olika typer av akuta behandlingar. Vi är utformad för att hantera allt från plötslig tandvärk och frakturer till akuta infektioner. Med andra ord skräddarsyr vi behandlingen utifrån dina specifika behov och ger dig den tandvård just du behöver. Oavsett vad du råkat ut för finns vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss omedelbart om du upplever akuta tandproblem – vi är bara ett samtal bort och gör allt vi kan för att kunna erbjuda dig en tid så snabbt som möjligt, allt för att du inte ska behöva gå längre än nödvändigt med dina besvär.

Kontakta oss för mer information eller för att boka tid!

Person som sitter i gul tröja vid en dator Boka tid

Boka tid

I behov av en basundersökning eller är det akut tandläkarundersökning du behöver. Kontakta oss och boka tid.

Två personer i lila hårskydd, blå kläder som undersöker en patient i munnen Våra tandläkare

Vår personal

Vårt passionerade tandvårdsteam är handplockat för att ge den bästa tandvården. Var och en ur våra anställda har flera års erfarenhet inom tandvården.

Tandprotes Vår anläggning

Vår anläggning

Här kan du se bilder på vår fräscha anläggning som ligger centralt beläget i Stockholms innerstad.