Professionell tandläkare i Skanstull, Stockholm

Med över 17 års erfarenhet erbjuder vi våra patienter individanpassad tandvård av hög kvalitet med patienten i fokus! Vårt passionerade tandvårdsteam är handplockat för att ge den bästa tandvården. Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket innebär att du kan nyttja dina statliga tandvårdsbidrag vid ett besök hos oss! Hos oss blir våra patienter väl omhändertagna och erbjuds högkvalitativ tandvård till bästa pris!

Varmt välkomna till Nessmile för ett friskt leende!

Kontakta oss

Nessmile  Stockholm - din tandläkare med erfarenhet

Götgatan 85, 116 62 Stockholm

 

Hitta hit

 

08-640 62 60

 

info@nessmile.se

 

 

undefined

 

Victoria Grishina- Tandläkare

 

 

Möt vår duktiga tandläkare Victoria, som har varit verksam inom båda privat och allmän sektor i över 14år. Hon har en bredkompetens inom professionen och har arbetat med patienter som har omfattande behandlingsbehov. Som behandlare är hon lugn, trevlig, noggrann och lyhörd.

Varmt välkomna till Victoria på NesSmile för ett frisk leende!

undefined Nesibe

 

Nesibe Saygin - Tandhygienist

Nesibe tog sin tandhygienistlegitimation och kandidatexamen år 2005. Sedan dess har hon varit verksam inom offentlig och privat sektor. Med 17 års erfarenhet är hon en rutinerad och kunnig tandhygienist. Som behandlare är hon lugn, trevlig och noggrann. Patienterna som träffar Nesibe går hem med fräscha tänder på djupet. Hon motiverar patienterna i deras munhälsa och utför individanpassade behandlingar. Tandvårdsrädda patienter finner ro och kan slappna av hos Nesibe då denna patientkategori är en av hennes styrkor. Hennes vision är att ta hand om patienternas leende och stärka dem i deras munvård!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linda Asfour - Tandläkare
Linda tog sin tandläkarexamen 1989 i Umeå. Arbetat i Folktandvården i Jönköping och Stockholm och i privat sektor i Linköping, Stockholm och Kuwait. 2002 magisterexamen i odontologi vid Karolinska institutet. 2018 nischexamen inom kirurg vid Eastmaninstitutet . Hon arbetar huvudsakligen med implantatkirurgi och avancerad protetik, inkluderat bentransplantation, sinuslyft, operationer av visdomständer, cystor och rotrester. Behandlar problem med implantat samt slemhinneförändringar.

undefined Lisa

Lisa Olsson - Tandsköterska

Person i orange tröja, man ser överkroppen. Personen sitter vid ett brunt bord och skriver på an lap top Boka tid

Boka tid

I behov av en basundersökning eller är det akut tandläkarundersökning du behöver. Kontakta oss och boka tid.

Gapande mun som blir undersökt av tandläkarinstrument Tandvård

Tandvård

Vi utför ett flertal tandvårdsbehandlingar i vår klinik. Allt från basundersökning till Airflow-behandling.

Tandprotes Vår anläggning

Vår anläggning

Här kan du se bilder på vår fräscha anläggning som ligger centralt beläget i Stockholms innerstad.