Tandimplantat i Stockholm, Södermalm

Är du i behov av behandling med tandimplantat? Då vill vi varmt välkomna dig till oss på Nessmile, en liten tandläkarklinik på Södermalm som erbjuder en lugn och trygg atmosfär! En av de många behandlingar vi erbjuder här är tandimplantat, en modern och bra lösning för att återställa ditt leende och din tandhälsa.

 

Vad är tandimplantat?

Tandimplantat är en avancerad tandbehandlingsmetod med syfte att ersätta förlorade eller skadade tänder genom att kirurgiskt operera in en skruv i käkbenet, vanligtvis i titan. Dessa skruvar fungerar sedan som en stark och hållbar grund för att fästa en tandprotes, bro eller krona. Detta ger ett både stabilt och estetiskt fint resultat. Vi som jobbar på kliniken strävar alltid efter att skapa skräddarsydda lösningar för varje patient, med strävan att återskapa ett vackert leende med god tandfunktion.

 

När är det lämpligt med tandimplantat?

Tandimplantat är ett utmärkt alternativ för dig som har förlorat en eller flera tänder på grund av trauma, sjukdom eller andra omständigheter. Om du i dagsläget har lösa tänder som inom en snar framtid kommer gå förlorade kan tandimplantat också vara lämpligt. Därtill kan det vara en passande behandling för dig med tandprotes om du upplever problem med att den sitter dåligt eller lossnar. Implantat kan då vara en bättre lösning eftersom dom är integrerade i käkbenet. När du besöker oss kommer våra erfarna tandläkare avgöra om tandimplantat är rätt för dig. Vi gör då en noggrann undersökning och diskuterar dina individuella behov och önskemål.

 

Behandlingen steg för steg

Då vi på vår klinik alltid strävar efter att skapa en personlig och omsorgsfull upplevelse kommer behandlingen att genomföras noggrant i flera steg. Behandlingen börjar med att vår tandläkare utför en grundlig undersökning och skapar en skräddarsydd behandlingsplan för dig. Efter detta kommer implantatet att kirurgiskt placeras i käkbenet med en minimalt invasiv teknik. Vi använder avancerade tekniker och material för att säkerställa en smidig och bekväm upplevelse för våra patienter.

När det gått cirka 3-6 månader och implantatet läkt in i käkbenet, kan sedan en anpassad övrekonstruktion i form av tandprotes, bro eller krona fästas på implantatet. Som tidigare steg är detta också en smidig och skonsam procedur. Vi strävar alltid efter ett så bra resultat som möjligt och lyssnar därför noga på dina önskemål och skräddarsyr behandlingen efter dina behov.

Hur länge håller tandimplantat?

Förutsatt god vård och regelbundna kontroller är tandimplantat kända för att ha en lång hållbarhet. En nyckelfaktor är god munhygien och att du är extra noggrann med att hålla rent i området runt implantatet. När du besöker oss kommer vi guida dig och ge tips och råd hur du bäst tar hand om dina implantat. Vårt mål är att dina tandimplantat ska hålla livet ut.

 

Välkommen att kontakta oss

Om du överväger tandimplantat som en lösning för att återställa ditt leende är du varmt välkommen att kontakta oss på Nessmile för en konsultation. Vi är kända för att vara duktiga på implantat och erbjuder dig en lugnt och harmoniskt behandling, helt skräddarsydd efter dina behov. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig återfå ett funktionellt och vackert leende!

Kontakta oss för mer information eller för att boka tid!

Person som sitter i gul tröja vid en dator Boka tid

Boka tid

I behov av en basundersökning eller är det akut tandläkarundersökning du behöver. Kontakta oss och boka tid.

Två personer i lila hårskydd, blå kläder som undersöker en patient i munnen Våra tandläkare

Vår personal

Vårt passionerade tandvårdsteam är handplockat för att ge den bästa tandvården. Var och en ur våra anställda har flera års erfarenhet inom tandvården.

Tandprotes Vår anläggning

Vår anläggning

Här kan du se bilder på vår fräscha anläggning som ligger centralt beläget i Stockholms innerstad.