Tandläkare Stockholm

Därför är vi Södermalms bästa tandläkare

Södermalms bästa tandläkare! Det låter kanske lite kaxigt men vårt mål är att erbjuda den bästa och tryggaste tandvården på Södermalm. Och hur lyckas vi då med det? Jo, här hos oss på Nessmile ser vi din tandhälsa som en helhet där många olika delar ingår, allt från skicklig, erfaren och inlyssnande personal till högkvalitativa behandlingar, trevliga lokaler och hög patientsäkerhet. Läs mer om Nessmile här – din tandläkare på Södermalm.

En liten och familjär tandläkarklinik

Så fort du kommer in i våra lokaler på Götgatan 85 möts du av en familjär och trevlig stämning. Här är atmosfären lugn och trygg, och du kan till och med ta en kopp kaffe före tandläkarbesöket. Något som många av våra patienter uppskattar extra mycket är att det inte luktar tandläkare hos oss.

Vår duktiga personal

Alla vi som arbetar på Nessmile har lång erfarenhet och kompetens inom våra respektive arbetsområden. Vi håller oss uppdaterade med nya tekniker och ny vetenskaplig forskning, och följer de lagar och regelverk som finns, samt Socialstyrelsens riktlinjer för tandvård. Vi vill också gärna hålla en öppen dialog med våra patienter, och välkomnar alla synpunkter för att göra upplevelsen här hos oss så bra som möjligt.

Våra högkvalitativa behandlingar

Här erbjuder vi allmän och akut tandvård av högsta kvalitet för hela familjen, både vuxna och barn, till ett bra pris. Vår målsättning är att alla våra patienter, särskilt de som är rädda och oroliga inför tandläkarbesöket, ska känna sig trygga och säkra med våra behandlingar och vårt bemötande. Vi individanpassar därför tandvården efter patientens behov och önskemål.

Vilka behandlingar förutom allmän och akut tandvård kan vi då erbjuda? Vi listar dem helt enkelt här:

tandstensborttagning
karieslagningar
tandblekning
airflow-behandling
tandimplantat
rotbehandling
kronor och broar
förebyggande tandvård

Med våra olika tandvårdsbehandlingar kan vi säkerställa att våra patienters tänder och tandkött är friska och starka. En hälsosam munhälsa är viktig. Den ökar välbefinnandet och stärker självförtroendet. Hos oss är alla patienter lika viktiga, och vi gör allt vi kan för att du som kommer till oss ska må bra och få ett härligt leende. Nessmile är också ansluten till Försäkringskassan, vilket innebär att du kan använda det statliga tandvårdsbidraget hos oss.

FAQ DATA

Vilken tandläkare är bäst på Södermalm?
Många faktorer spelar in vid val av tandläkare. Tandläkarkliniken ska helst ligga geografiskt bra och ha fina lokaler. Personalen ska vara erfaren och professionell. Det är också viktigt att kliniken har ett väl uppbyggt patientsäkerhetsarbete. Nessmile erbjuder detta och välkomnar alla nya patienter, både vuxna och barn.


Får man välja vilken tandläkare man vill?
Javisst! Med det fria vårdvalet kan du välja vilken tandläkare du vill. Det gäller både privata och offentliga tandläkare.


Vad ska man tänka på vid val av tandläkare?
Du som patient har rätt att välja den tandläkare som du känner dig trygg med. Bemötandet är alltså viktigt, men också att kliniken erbjuder en mångfald av olika behandlingar och att de är transparenta med sina olika behandlingar och med deras prissättning.
 

0
Feed

Lämna en kommentar